loopbaancoaching

Wil jij – net als ik – een carrière om te zoenen?

… een carrière waarin je werk doet waar je gelukkig van wordt? Waarin je helemaal op je plek zit en bezig bent met de dingen die er in jouw ogen toe doen? Waarin je omgeving je waardeert juist omdat je helemaal jezelf bent? Dat kan.

Er is voor iedereen zo’n plek waar het helemaal klopt. Aan jou om te ontdekken wat & waar die plek in jouw geval is en stappen te zetten om die plek in te nemen en vast te houden. Dat is spannend en pittig, maar man, wat levert het veel op!

In de afgelopen 12 jaar heb ik al heel wat mensen geholpen om te kunnen zien welk moois zij in huis hebben en hoe ze rondom dat moois hun carrière om te zoenen kunnen bouwen. Zij hebben hun perfecte plek gevonden en zijn blij met de keuzes die ze hebben gemaakt.

Hoe is dat voor jou?

  • Zit jij nu prima op je plek en wil je weten wat dat succes verklaart zodat je het kunt managen?
    Dan is de TalentenSCAN interessant voor jou. Lees meer »
  • Is jouw enthousiasme weggezakt? Wil jij het weer leuker & beter hebben op je huidige plek?
    Dan is de LoopbaanBOOST interessant voor jou. Lees meer »
  • Ben jij er klaar mee en wil jij je oriënteren op een nieuwe toekomst, een nieuwe loopbaaninvulling? Dan is de LoopbaanSWITCH interessant voor jou. Lees meer »

Wil jij meer van je loopbaan maken? Wil je het ‘beter’ doen of wil je gewoon meer plezier uit je werk halen? Ik help je er graag mee.

loopbaancoach Esther Esselbrugge Esther is loopbaancoach en eigenaar van LoopbaanIMPULS | voor een carrière om te zoenen. Zij helpt je de meest bevlogen versie van jezelf te zijn en te laten zien, waardoor je beter – en met meer plezier – invulling geeft aan je loopbaan. Esther zit boordevol ideeën; ze laat je vanuit verschillende invalshoeken naar je situatie kijken waardoor je nieuwe mogelijkheden kunt creëren, gebruik makend van jouw unieke mix van talenten en vaardigheden.
Meer over Esther Esselbrugge