over esther

enthousiast | doortastend | betrouwbaar | innemend | liefdevol | verhelderend | prikkelend

loopbaancoach Esther EsselbruggeIk ben Esther Esselbrugge. Ik ben 49 jaar, getrouwd met Jos, moeder van 2 puberdochters en woonachtig in Meppel. Ik werk sinds 2005 zelfstandig als coach/eigenaar van mijn bureau LoopbaanIMPULS.

Ik vind het heel bijzonder om mensen te begeleiden bij hun persoonlijke zoektocht. Het doet iedere keer weer iets met me als ik zie dat het zelfvertrouwen en plezier van mijn cliënt groeit. De power of de rust die dan zichtbaar en voelbaar wordt, daar geniet ik van.

Ik ben me bewust geworden van mijn talenten en zet die met trots in daar waar ik de gelegenheid zie. Dat levert zowel mij als ook mijn omgeving succes en plezier op. Ik gun anderen dat heerlijke gevoel van ‘doen waar je goed in bent en blij van wordt’ ook. Vandaar dat ik mijn ervaring en kennis graag deel met anderen middels de verschillende coachingstrajecten die ik heb ontwikkeld.

Voordat ik LoopbaanIMPULS oprichtte, heb ik gestudeerd aan de Hogere Hotelschool in Den Haag en commerciële en leidinggevende functies bekleed in de uitzendbranche en bij Achmea Zorg. Ik heb daar veel ervaring opgedaan in het motiveren en begeleiden van mensen bij het uitvoeren van hun werk. Mijn interesse en aanleg om mensen in beweging te krijgen en te laten groeien heb ik geprofessionaliseerd door diverse studies op het vlak van persoonlijke effectiviteit te volgen.

Gaan we elkaar ontmoeten? Dat lijkt me leuk!

website: loopbaanimpuls.com
linkedin: linkedin.com/in/esthersimpuls